Hoe Maak Je Fenegriek Massage Olie

Borstmassage kan uw borsten op zichzelf helpen groeien, maar het toevoegen van kruiden aan uw borstvergrotingsprogramma kan tot snellere en betere resultaten leiden. Fenegriek is een goedkope specerij die toevallig een van de beste borstvergrotingskruiden is die je kunt vinden. Fenegriek triggert borstgroei op twee manieren: door de effecten van oestrogeen na te bootsen en door de productie van prolactine te stimuleren. Beide hormonen zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van de borsten. Fenegriek stimuleert op veilige en natuurlijke manier weefselgroei, wat leidt tot grotere, stevigere en vollere borsten.

Je hoeft je fenegriek echter niet gewoon in te slikken. Je kunt ook een olie maken die je op je borsten kunt masseren voor een nog betere opname. Op die manier kunt u tegelijkertijd profiteren van de voordelen van borstmassage en fenegriek! Dit helpt ook om het kruid te richten naar waar het het hardst nodig is.

fenegriekzaden

Om fenegriek-massageolie te maken, heb je nodig:

  • 1 1/4 kop olijfolie
  • Fenegriekzaden
  • Grote afsluitbare Mason-pot
  • Koekepan
  • Bowl
  • Kaasdoek
  • Donkere glazen fles

Procedure

1) Giet de olie in de grote Mason-pot. Vul het met 1/2 kopje fenegriekzaden.
2) Plaats de deksel op de Mason-pot en sluit goed af.
3) Plaats de Mason-pot in het midden van de pan. Vul de pan met water tot het bijna helemaal vol is en plaats het op een van de branders op het fornuis.
4) Zet ​​het fornuis op laag vuur. Breng de pot op een warme temperatuur, waar deze bijna heet is, maar kan nog steeds in uw hand worden gehouden zonder deze te verbranden.
5) Houd de pot gedurende tien minuten op een lage temperatuur. Neem de pot eruit en plaats deze op een met handdoek bekleed oppervlak.
6) Laat de pot 24 uur staan. Herhaal stap 3, 4 en 5. Laat de pot nog 24 uur staan.
7) Plaats de kaasdoek over een kom en giet de olie erin. Verwijder de kaasdoek en spoel de fenegriekzaden uit of gooi ze weg.
8) Giet de olie terug in de grote Mason-pot. Voeg nog een 1/2 kopje fenegriekzaad toe.
9) Herhaal het proces van 48 uur om de pot tweemaal te verwarmen en gooi dan de fenegriekzaden weg.
10) Giet de olie in de donkere glazen fles. Zet het deksel stevig vast op de bovenkant en bewaar het op een koele, droge, donkere plek gedurende zes tot twaalf maanden.

Voor borstmassage doe het 48-uurs proces tweemaal meestal een voldoende sterke concentratie van kruiden in de olie, maar je kunt het zo vaak doen als je wilt. Je kunt ook andere oliën gebruiken, zoals amandelolie, als je dat liever hebt. Hetzelfde proces werkt ook voor andere kruiden met borstvergroting, dus je kunt van kruiden wisselen als je een plateau met fenegriek bereikt.

Voor een compleet natuurlijke borstvergroting programma kun je ook het product ProBreast Plus proberen. Dit is een van de beste borstvergroting producten te koop vandaag en werkt prima samen met bovengenoemde massage olie. Probreast Plus bevat ook fenegriek zodat het maken van eigen olie niet echt noodzakelijk meer is. Aan jou de keuze 🙂