Over Mij

Naam: Bobbi
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Hobby’s: DIY blog, shoppen, foto’s maken, kunst en hardlopen

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in beauty. Als kind stal ik mijn moeders lippenstift en daar ging ik dan flink mee aan de slag. Ik vond het fantastisch om me helemaal op te tutten je kunt je misschien wel voorstellen hoe dat er uit zag..

Mijn echte liefde voor DIY beauty kwam denk ik toen ik 15 was. Ik kreeg last van puistjes en dat vond ik als beauty meisje natuurlijk verschrikkelijk. Ik probeerde alle crèmes en middeltjes maar niets hielp! Toen ik ging googelen kwam ik er achter dat je een hoop zelf kunt maken en dus ging ik aan de slag!

Ik vond het super om zelf deze middeltjes te creëren en ik probeerde dan ook van alles uit! Nu is het DIY’en misschien een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden want bij alles wat ik nodig heb, speur ik eerst het internet af om te kijken of ik het zelf kan maken. Op het moment heb ik zelf al een redelijk favorieten lijstje opgebouwd van producten en tips die ik vaak gebruik. Natuurlijk is ieder lichaam anders, en daarom zullen jullie op deze blog niet alleen mijn favorieten, maar ook die van anderen! ;)

Have fun en probeer het uit, want hoe cool is het om je eigen beauty producten uit te vinden?!